Kommande aktiviteter

Nästa lördag 28/5 ses vi på Bergsåkers-marknaden. Vi kommer att finnas där med ett ”kansli” för att värva nya medlemmar. Jag kommer att parkera min husbil på innergården, i närheten av där den gamla kultändaren brukar stå, redan på fredag kväll. Vår flagga kommer att resas intill. Under lördagen kommer vi att vara minst två från styrelsen på plats hela tiden – men vi välkomnar alla medlemmar och icke-medlemmar att göra oss sällskap. Vi har bokat in några motorcyklar som kommer att flankera husbilen men vi vill gärna ha fler. Så om du kommer på två hjul så se till att parkera hos oss.

Under sommaren så ses vi på torget varje onsdag kväll. Om vi är några stycken så drar vi en repa tillsammans till något cafe eller korvkiosk. Nytt för i år är att parkering för motorcyklarna blir på gatan utanför stadshusets port. Det beror på de arbeten som pågår på esplanaden.

När sommaren går mot sitt slut och under hösten så kommer vi dra igång med medlemsmöten varje första onsdag kväll i månaden. Det första blir den 7e september kl. 18.00 i Hamsta-lokalen. Temat för kvällen blir gängsystem, under sakkunnig ledning av Gunnar Persson. Vi ses, Bästa sommarhälsningar Lennart Löfqvist Ordförande MCMCC

Detta inlägg har visats 0 gånger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *