Covid-19

Vi hann precis genomföra ekringskvällen innan Covid-19 slog till på allvar. Läs om det på annan plats. Vi hade planerat ett besök på Alviks Mc under våren men Peter Svensson på Alviks blev fast i karantän på Kanarieöarna. Sedan var inplanerat ett besök hos ”Målarn” för att höra lite om hans karriär i backarna och se hans imponerande samling av nostalgi-prylar i sitt café med 50-tals-stuk. Men allt detta blev till inget på grund av denna Covid-19. Jag hoppas verkligen att ingen av våra medlemmar har drabbats av detta virus. Det verkar inte vara något att leka med om man smittats.

Låt oss nu hoppas att allt återgår till det normala under hösten så vi kanske kan genomföra det som planerats för våren. Tyvärr är det inget vi kan veta säkert men vi kan hoppas.

Men att åka ut med hojen under fina sommardagar kan inte ens Covid-19 hindra oss. Sundsvalls Motorveteraner har ställt in onsdagsträffarna under juni och vi vet inte hur det blir resten av sommaren. Men inget kan hindra oss att åka ut på egen hand. Just nu är sommaren fantastiskt fin och det kliar i gashanden…..

Några få marknader verkar köra trots Covid-19 t.ex. Eskilstuna Veterandagar i slutet av augusti. Jag har själv besökt detta evenemang flera gånger och kan rekommendera det. Kanske vi ses där. Vi återkommer till hösten, hoppas jag!

Er ordförande

Lennart Löfqvist

Detta inlägg har visats 11 gånger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *